2010. október 10., vasárnap

Üzenet Sárának

Ezt a bejegyzést az én leghűségesebb és legeslegkedvesebb olvasómnak, Sárinak küldöm!
Egy pár szóval bemutatnám Őt a többieknek: Sára egy nagyon szép és bátor kislány. Ő a mi keresztlányunk, és Simónak az unokatestvére. Sajnos most beteg, és ezért kórházban van már több, mint 2 hete. De nagyon bátor, szinte soha nem is sír, pedig egy nagy tű van a kezében, és  sok injekciót kap. Anyuska ott van vele a kórházban, ezért nincs egyedül, sokat kártyáznak, játszanak és a számítógépen minden nap megnézik Simót. Mama is minden nap meglátogatja őket. Apuska Flórival van otthon, amikor tudnak ők is mennek látogatni. Biztos nagyon hiányzik neki Flóra is, nincs akivel veszekedjen:-). Sári nemsokára 6 éves lesz, még óvodába jár, de jövőre már iskolás lesz! Szép hosszú haja van, és mindig mosolyog. Simon nagyon szereti Sárit, amikor meglátja, mindig nevet! A telefonom képernyőjén egy közös kép van Sáriról és Simóról, és minden nap, amikor Simóka meglátja ezt a fotót, nagyot kacag, aztán odahajol a telefonhoz, és puszit ad rá Sárinak!
Nagyon hiányzik már nekünk Sári, annyira szeretnénk meglátogatni őt a kórházban, de sajnos nagyon messze vagyunk....ha elindulnánk, több nap lenne, mire odaérnénk, és sietnünk kellene vissza, mert Petikének dolgoznia kell. De ha minden igaz, 3 hét múlva lesz egy szabad hétvégénk, és ha tudunk, akkor hazamegyünk!!! Úgyhogy Sári figyelj most szépen Tyúkira: GYORSAN MEG KELL GYÓGYULNOD!!! Muszáj, hogy elmúljon már végre ez a buta betegség, és végre hazamehessetek! Simóka küldi neked az összes gyógyító pusziját, és alig várja, hogy végre találkozzatok! Tudod, Simónak is nemsokára lesz az első születésnapja, meg neked és Flórnak is nemsokára születésnapotok lesz, lesz tortátok, jön a Mikulás is, annyi minden jó fog történni!!!És aztán itt a karácsony, amikor megint megyünk haza sok időre! Akkor majd megint együtt aludhatunk, együtt fürödhettek Simivel, meg este csinálunk színházi előadást, beöltözünk hastáncosnak meg Csipkejózsikának, elvisszük Simót szánkózni, Petikével versenyt futhattok és nagyon sokat fogunk játszani, jó?
Küldünk neked néhány fényképet, mert tudjuk, hogy szereted őket nézegetni, reméljük örülni fogsz neki! Puszilunk, NAGYON-NAGYON SZERETÜNK, és nagyon hiányzol!




3 megjegyzés:

  1. Mi a baja Sárikának? :(((
    Mi is sok-sok gyógyító puszit küldünk neki innen a távolból, gyógyuljon meg minél előbb!!! +++++++++

    VálaszTörlés
  2. Küldjük az energiákat ennek a kis drágának, esküszöm, jobban bírja, mint amennyire egy felnőtt bírná!
    Gyógyulj meg Sári gyorsan!!!!

    VálaszTörlés
  3. Köszi lányok a sok gyógyító puszit, remélem hamarosan hatni fog nála!
    Vlahi, a betegségének hivatalos neve "henoch-Schönlein purpura", egy ismeretlen eredetű autoimmun betegség, azaz gyakorlatilag nem is tudják kezelni. Enyhítik a tüneteket(fájalomcsillapító+szteroid) és várják, hogy az immunrendszere újra helyesen működjön. Csak hát ez egy lassú folyamat:(

    VálaszTörlés