2010. február 19., péntek

A legcukibb nevetés

Már meséltem többször is, hogy Simon állandóan nevet. Én még életemben ennyi nevetést összesen nem hallottam, mint az elmúlt 3 hónapban. Nem tudom, hogy minden kisbaba ilyen jókedvű-e, vagy ő duplán állt sorban amikor a jókedvet osztották, de tényleg hihetetlen ez a képessége. Remélem soha nem fogja elfelejteni, és egész életében ilyen vidám, jókedvű, nevetős lesz, mint kiskorában!
Nagyon sokféle nevetése van.... van a szolid, a szégyenlős mosoly, a fülig érő vigyor, a göndör kacaj, a rosszcsont nevetés, a nyelvkidugós, a sikongatós, az ásításba fulladó, a fürdőzős...stb.
Mindegyiket imádom, de két nagy kedvencem van. Az egyik a reggeli ébredős, amikor kinyitja a szemét, nyújtózik egyet, aztán rám néz, és egy hatalmas fülig érő vigyorral elkezdni a napunkat. A másik pedig a gurgulázó, igazi kisbabás nevetés, amit elég nehéz volt megörökíteni, mert sose tudom előre mikor következik:) de azért egy pici részletet sikerült elcsípni belőle. Hát nem cuki?


3 megjegyzés:

  1. rég volt idöm megnézni benneteket a blogon hát nagyon kis cukika a Simon,lassan szaladni fog.Anyák bánatára nagyon hamar szalad az idö sajnos élvezd minden percet a kis csöpséggel. puszi innen Franciaországbol

    VálaszTörlés
  2. na helló, már vagy egy hete készülök írni neked emailt, még egy hét és talán meg is írom:)) múltkor azt álmodtam, hogy kinyitott a Lovas, és mentünk együtt mulatni:))))mi újság veletek? Hogy vagytok?Mikor jöttök haza a nyáron?

    VálaszTörlés
  3. köszi mi jol vagyunk kisfiam ma már végre 2 métert is megtett egyedül úgyhogy nem unatkozunk, a beszéddel kicsit nehezebben állunk mivel fogalmunk nincs mikor magyaráz nagyban hogy na most akkor magyarul, franciául vagy angolul vagy éppen csak halandzsázik...Húsvétkor megyünk haza aztán nyáron bizti csak nem tudjuk mikor.Na sok puszit nektek írj mailt és küld el a címeteket is

    VálaszTörlés