2009. december 7., hétfő

Papa, Mama, Gyerekek...

...csupa szív, szeretet...
Képzeljétek, itt volt nálunk látogatóban Mama és Papa.
Mama két hétig tudott maradni, és rengeteget segített nekünk, amiért örökké hálás leszek, bár tudom, a hormonjaim miatt nem igazán sikerült ezt kimutatni :(. Papa sajnos csak két napig tudott maradni.
De Simon nagyon boldog volt! Tegnap mentek el, és ő a távozásuk után egész nap vigasztalhatatlanul sírt, megértette, hogy most vége a kényeztetésnek egy időre. Mert Mamáékkal nagy pajtások lettek! Hogy miért? Mert Mamának kötélből vannak az idegei, mert Mama hajnal 3-kor is ugyanolyan, szeretetteljes hangon énekli neki a zsipzsupszkenderzsupszot, mert Mama nem fáradt hozzá soha, mert Mama akár egy órát hajlandó várni arra a fránya, kínzó büfire, mert Mama már attól boldog, hogy kicsi Simont a karjában foghatja.
Na és aztán a Papával is mekkora barátok lettek! Mert Papa is Skorpió, mint ő, azaz egy hullámhosszon vannak :), mert Papának érdekes, eddig még nem érzett cigiszaga van :), mert Papa minden hülyeségben benne van, és mert őt aztán végképp nem lehet kibillenteni a lelki nyugalmából, még a legnagyobb hisztivel sem.
Reméljük nemsokára újra együtt lehetünk! Addig is küldök néhány fotót...

1 megjegyzés: