2010. augusztus 21., szombat

Simon 9 hónapos

Simó születésének 9. hónapfordulóját már újra Olaszországban "ünnepeltük". Túl nagy bulit azért nem tartottunk, kapott egy nagy puszit és sok-sok ölelést, azaz ugyanolyan nap volt ez neki, mint a többi. A hosszú utazást nagyon jól viselte, egész úton játszott, nézelődött, aludt. Egy éjszakát Salzburg közelében töltöttünk, így két részletben tényleg nagyon könnyű utazni vele. Menet közben, valahol Salzburg és Innsbruck között, előbújt az ötödik foga is, úgyhogy négy foggal indultunk és öttel érkeztünk. Nagyon cuki a mosolya, a felső négy foga, mint egy orgonasíp, úgy követik méretben egymást. Az alsó pedig még egyedül árválkodik.A haja is "iszonyatos" tempóban nő, múltkor jött velünk fodrászhoz, de sajnos elaludt, mire rákerült volna a sor, így a hajvágás érdeklődés hiányában elmaradt. Mindegy, rockeresre vesszük majd a figurát:). A nagy melegben izzad szegénykém, és össze-vissza kócolódik neki.Az itteni élet változatlan, meleg van és érik a szőlő, alma.
Petiék elkezdték az alapozást, azaz alig bírja vonszolni magát. De Simó kíméletlenül diktálja a tempót, 8-kor ébresztő van, és irány a játszótér. A nap nagy részét ott töltjük, képtelenség vele tíz percnél többet a négy fal között tölteni...de mi lesz velünk télen???? Lehet felmondjuk az albérletet, és a játszó egyik padján fogunk csövezni:).

De komolyan, a lakásba zárva pillanatok alatt az őrültség tünetei jelentkeznek rajta...karmol, csíp, harap, tépi a hajunkat és fejbe csap a cumisüvegével...

3 megjegyzés: